Aseistetut poliisit nappasivat rikollisen futiskentältä - - VIIHDEPOSTI

Aseistetut poliisit nappasivat rikollisen futiskentältä

Romanian poliisi rynni futiskentällä pelaajia järeämmin varustein.

Romanian poliisi rynni futiskentälle hiukan pelaajia järeämmin varustein. (Kuva: Youtube)

Romaniassa pelatussa jalkapallon nelosdivisioonan ottelussa nähtiin viikolla merkillinen episodi. Kentälle ryntäsi kesken kamppailun kymmenkunta raskaasti aseistettua poliisia, jotka pakottivat kaikki pelaajat ja valmentajat mahalleen nurmen pintaan.

Poliisin läsnäolo otteluissa ei ole uutinen, sillä virkavaltaa tarvitaan otteluissa järjestyshäiriöiden takia yhä useammin Suomessakin. Poliisien säntääminen konepistooleineen kentälle on kuitenkaan harvinaisempi näky. Aiemmin viikolla näin kuitenkin tapahtui.

Syyksi selvisi sittemmin se, että Chisodan pelaajaa Sorin Udreaa epäillään lukuisista kiristyksistä, ryöstöistä ja salakuljetuksesta. Udrean kiinniotto kesti romanialaisen uutissivusto Opiniatimisoarein mukaan jokusen minuutin. Hänet napattiin katsomosta.

Tarina ei kerro, jatkuiko ottelu tapauksen jälkeen. Tiedossa ei myöskään ole, voittiko Chisoda vai vastustaja Sannicolaul Mare.

 

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *