Riittääkö Vain elämää -ohjelman vetovoima? - - VIIHDEPOSTI

Riittääkö Vain elämää -ohjelman vetovoima?

alanko2

Ismo Alanko on yksi tulevan Vain elämää -kauden tähdistä.

Vain elämää -sarjan ensimmäinen kausi oli huippumenestys, joka poiki useita konsertteja ja nostatti ohjelmassa esiintyneiden artistien levymyyntiä. Nyt tekeillä on sarjan toinen kausi, jossa esiintyvät  Jukka Poika, Anna Abreu, Pauli Hanhiniemi, Juha Tapio, Laura Närhi, Maarit Hurmerinta ja Ilkka Alanko.

Internetin keskustelupalstoilla, muun muassa Nelosen nettisivuilla, on jo herännyt keskustelu siitä, riittääkö ohjelmassa edelleen vetovoimaa ykköskauden kaltaisiin katsojalukuihin.

On selvää, ettei artistilista ainakaan levymyynnillä mitattuna ole samaa luokkaa kuin ykköskaudella, jolloin ohjelmassa nähtiin Kaija Koon, Katri Helenan, Neumannin ja Jari Sillanpään kaltaisia kestotähtiä.

Tämän kauden tähdistä esimerkiksi Anna Abreu on jo pidemmän aikaa loistanut poissaolollaan julkisuudesta. Yleensä se kertoo jotain myös levymyynnistä. Pauli Hanhiniemi ja Ilkka Alanko ovat mielenkiintoisia nimiä, mutta ovatko he riittävän tunnettuja nostamaan katsojaluvut huippulukemiin?

Kerro mielipiteesi ohjelmasta ja siitä, mitä odotat uudelta kaudelta.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *