Sofia Ruusila-Nousiaiselle MM-kultaa! - - VIIHDEPOSTI

Sofia Ruusila-Nousiaiselle MM-kultaa!

sofiaruusila

 

Big Brotherista ja Hunkseista tutun Niko Nousiaisen puoliso Sofia Ruusila-Nousiainen on voittanut MM-kultaa Bikini Fitness -kisoissa Budapestissä. Nainen on treenannut viime kuukaudet tiukasti Tape Valkosen opastuksella. Probody-lehti bongasi heti kättelyssä tiedon saavutuksesta Facebook-sivulleen.

Sofia kiittelee Facebookissa Valkosta loistavasta saavutuksesta.

Sofia kruunattiin Miss Helsingiksi vuonna 2010. Sen jälkeen hän on keskittynyt mallintöihin ja treenaamiseen. Saavutus MM-kisoissa on erityisen hieno myös siksi, että Sofia on harjoitellut tiiviisti vasta puolen vuoden ajan.

Blogissaan Sofia on kertonut, että kuntosaliharjoittelu oli pitkään jäissä, kunnes into syttyi uudelleen.

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *