Tämä herätyskello herättää sinut varmasti - tai muuten maksat kalliisti - - VIIHDEPOSTI

Tämä herätyskello herättää sinut varmasti – tai muuten maksat kalliisti

herätyskello

Hyvää huomenta – hyvällä tai pahalla… (Kuva: Youtube)

Mikäli herääminen tuottaa aamuisin vaikeuksia, itseään kannattaa ruoskia ylös taloudellisin kannustimin.

Ovatko aamuherätykset sinulle ylitsepääsemättömän vaikeita? Ratkaisu saattaa olla tässä.

Yhdysvaltalainen Rich Olson on kehitellyt herätyskellon, jota vastaan ei kannata pullikoida, ellei halua sen käyvän kukkaron päälle. Kello nimittäin ladataan setelillä, ja mikäli sängystä ei nouse riittävän ripeästi ylös, laite silppuaa rahan tylysti pelkäksi paperisuiruksi.

Olson on yhdistänyt siis silppurin ja herätyskellon, kirjoittaa Metron brittiversio.

Videon esimerkkitapauksessa silputaan yhden dollarin seteli. Suomessa pienin seteli on huomattavasti arvokkaampi (viisi euroa), mikä varmasti kannustaa unikekoja nousemaan sängyn pohjalta tikkana pystyyn selvästi jenkkejä sähäkämmin. Homman haastavuutta voi halutessaan lisätä helposti kytkemällä laitteeseen esimerkiksi rankkojen juhlien jälkeiseksi aamuksi sadan tai viidensadan euron setelin.

 

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *