Mies kertoo avoimesti: "Nettideittailu on kuin Idols-karsinta" - - VIIHDEPOSTI

Mies kertoo avoimesti: ”Nettideittailu on kuin Idols-karsinta”

Love or online dating concept heart shape symbol on laptop keyboard

Harri on toistaiseksi luopunut nettideittailusta. (Kuva: Photodune)

Harri (nimi muutettu) on saanut tarpeekseen kasvottomasta nettideittailusta.

Kumppanin etsiminen netistä yleistyy Suomessa jatkuvasti. Suosituimmilla nettideittipalveluilla on kymmeniä tuhansia, lähes 100 000 käyttäjää. Määrän odotetaan kasvavan entisestään, sillä moni kokee nettideittailun käteväksi tavaksi etsiä sopivaa elämänkumppania. Tämän lisäksi joukossa on myös monia, jotka etsivät seksiseuraa.

Harrilla on kokemusta nettideittailusta usean vuoden ajalta. Välillä on lykästänyt ja tapailu naisen kanssa on jatkunut viikkoja tai kuukausia.

Useimmiten tapaamiset ovat jääneet yhteen kertaan. Tässä yhteydessä kerrottakoon, että Harri on tavallinen suomalainen 34-vuotias mies, jolla ei ole yleensä vaikeuksia saada naisseuraa esimerkiksi baareista. Mies intoutui nettideittailun pariin, koska baarit alkoivat kyllästyttää eikä sieltä löytynyt kunnollista naisseuraa.

Nyt Harri on saanut tarpeekseen myös nettideittailusta.

– Homma on samanlaista kuin Idols-karsinnassa. Ensin pitää erottautua, jotta saa naiselta vastakaikua ja viestin. Sen jälkeen pitää yrittää pitää mielenkiinto, jotta saa kiinnostavan naisen oikeille treffeille. Tämän jälkeen homma vasta paheneekin, kun on yritettävä tehdä vaikutus, jotta nainen malttaa keskittyä juuri sinuun, Harri sanoo.

Harrin mukaan useimmat naiset treffaavat saman aikaisesti monia miehiä. Tällöin kyse on kilpailusta, jossa täytyy esittää mahdollisimman hyvää ja sopivaa kumppanikandidaattia. Tämä puolestaan käy usein rasittavaksi.

Harri on toistaiseksi poistanut profiilinsa suositusta nettitreffipalvelusta ja yrittää löytää sen oikean muuta kautta.

Millaisia kokemuksia sinulla on nettitreffailusta?

 

3 kommenttia

 1. Heli Ruotsalainen

  25.10.2013 klo 08:58

  Hei ”Harri”,

  ymmärrän kyllä hyvin että sinua turhauttaa naisten markkinart nettideittailussa.

  Kyllä, miehen tulee todellakin erottua joukosta jotta vastauksen saa ja pitää myös osata kohdistaa hakunsa oikein.

  Kaikkeen tähän ja paljon muuhunkin nettideittailuun liittyvään annamme ohjeita ja neuvoja blogissamme E-kontakti.fissä http://www.e-kontakti.fi/blogi/

  Usein mielikuva nettideittailusta on se, että Se Oikea hyppää sieltä silmille parissa päivässä. Todellisuudessa nettideittailu on kuitenkin enemmän maratonia, kuin pikajuoksua muistuttava laji, joten kärsivällisyys on suuri hyve.

  Onnea ”Harrin” elämään ja toivottavasti kokeilet nettideittailua vielä uudelleen, nettideiteista tutkitusti syntyy siis kestävämpiä ja parempia suhteita kuin baarissa tavatuista suhteista.

  Terveisin,
  Heli Ruotsalainen
  E-kontakti.fi
  http://www.e-kontakti.fi

 2. Nettideittailu

  10.3.2016 klo 19:00

  On aina harmillista lukea näitä huonoja kokemuksia. Nettideittailu voi kuitenkin parhaimmillaan olla erinomainen tapa löytää samanhenkisiä ihmisiä, joihin ei muuten elämässä todennäköisesti törmäisi ollenkaan. Tietynlaiselta kilpailuasetelmalta ei voi toki täysin välttyä, mutta myös oma toiminta vaikuttaa paljon siihen, miten paljon kilpailuhenkistä deittailua joutuu kokemaan.

  Jutussa ei kerrottu, mistä deittailija oli hakenut seuraa. Deittipalstoissa on kuitenkin paljon eroja, joten sivuston valinta vaikuttaa myös paljon menestykseen. Joillakin sivustoilla suurin osa käyttäjistä on tositarkoituksella liikkeellä. Toisilla taas on enemmän kokemuksia hakevia ja markkina-arvoaan testaavia deittailijoita. Seuranhaku näillä sivustoilla voi helposti tuntua Idols-karsinnalta. Alta löytyvän linkin takaa löytyy hyvä yhteenveto suosituimmista suomalaisista deittisivustoista sekä luonnehdinnat, minkälaiseen seuranhakuu jokainen näistä parhaiten sopii.

  http://www.nettideittailu.com/deittisivustot/

  Toivottavasti Harri on saanut jutun kirjoittamisen jälkeen myös parempia kokemuksia nettideittailusta!

 3. Treffeille

  27.4.2017 klo 15:53

  Onhan se aina ikävä lukea tarinoita, joilla ei ole onnellinen loppu. Kuitenkin tuo heti artikkelin alussa mainittu fakta kertoo aika paljon: Suomessa nettideittailu on yleistymässä koko ajan. Jos siitä ei olisi kenellekään mitään hyötyä tai jos sieltä ei löytyisi seuraa, ei se myöskään yleistyisi. Monella on todella positiivisia kokemuksia nettitreffeistä. 🙂

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *