Somejulkkis Pasi Viheraho etsii yhä vaimoa - videotäkyyn ei tartuttu - - VIIHDEPOSTI

Somejulkkis Pasi Viheraho etsii yhä vaimoa – videotäkyyn ei tartuttu

Sosiaalisessa mediassa tunnettu ja omakustanteista nettiradiokanavaa ylläpitävä Pasi Viheraho julkaisi joulukuussa seuranhakuilmoituksen Youtubessa. Viihdeposti selvitti, löytyikö vaimoa.

Joulukuussa julkaistulla videolla kerrotaan tarkkoja vaatimuksia tulevalle puolisolle: Television juovamuuntimen vaihdon on oltava hallinnassa, kuten myös alkoholinkäytön. Tulevan puolison olisi myös oltava valmis saamaan yhteisiä lapsia, eikä ruoan kanssa saa kursailla.

Pasi Viheraho, julkaisit noin kuukausi sitten seuranhakuilmoituksen Youtubessa. Onko haku tuottanut tulosta?

– Yksi transu on ottanut yhteyttä. En vastannut, koska ei vastaa korkeita laatuvaatimuksiani.

Minkä arvelet olevan syynä siihen, että yhteydenottoja ei ole tullut?
– Luulen, että tuo juovamuunnin on aika vaikea naisten sulattaa. Se on kuitenkin parisuhteessa erittäin tärkeä seikka, koska yhteinen televisio pitää kyetä korjaamaan yhdessä. Yhdessähän sitä elämää rakennetaan.

Millaisia vinkkejä voisit antaa treffi-ilmoituksen tekemistä harkitsevalle?
– Ehdottomasti kannattaa kertoa ne hulluimmatkin ajatukset ääneen. Haluan vain hieman alkoholisoituneen naisen ja hänen on osattava vaihtaa se juovamuunnin niin ylä- ja alamäessä mentäessä.

Millainen on hyvä treffi-ilmoitus?
– Pilkettä silmäkulmassa ja sitähän tässä minun videossani oli. Harmi vain, että nykynaiset ei ymmärrä hyvän päälle.

PasiRadio tekee sivustonsa mukaan ”yhteiskunnallisesti paheksuttavaa ja ei toivottavaa ohjelmaa. Ohjelmassa juodaan viinaa julkisesti sekä käytetään alatyylisiä ilmauksia. Pasiradiota ei suositella kenellekkään kuunneltavaksi sillä ohjelmisto on täyttä p*****.” Ohjelmaa esitetään pääasiassa perjantai-iltaisin, eikä sitä suositella alle 18-vuotiaille.

 

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *