Lukiolaiset repäisivät vanhojen tansseissa - katso hauska tanssiesitys! - - VIIHDEPOSTI

Lukiolaiset repäisivät vanhojen tansseissa – katso hauska tanssiesitys!

Haminan vanhoilla oli tunnelma katossa. (Kuva: Laura Kotoluoto)

Haminan vanhoilla oli tunnelma katossa. (Kuva: Laura Kotoluoto)

Haminan lukio otti tansseihinsa hieman kevyemmän otteen.

Kun penkkarit on vietetty, väistyvät abit tulevien koulun vanhimpien tieltä ja sitä juhlitaan perinteisillä tanssiaisilla. Uudet lukion vanhimmat esittelevät perinteisiä tansseja, ja nykyään taitaa olla perinteisenä tanssina myös vanhojen ”oma tanssi”. Oma tanssi on vapaavalintainen tanssi, joka esitetään yleensä viimeisenä.

Haminan lukiolaiset ovat ottaneet jo perinteekseen esittää mitä hauskimpia tanssiesityksiä nykyajan musiikkiin sovitettuna. Tänä vuonna vanhat esittivät ystävänpäivän kunniaksi rakkausteemaisen spektaakkelin, jonka aikana kuullaan muun muassa Beyoncéa, Virve Rostia ja Abbaa – asiankuuluvien koreografioiden kera tietenkin!

Videolla on yleisöstä kuvattu video esityksestä.

 

 

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *