Teiden ritarit Venäjällä: kolari johtaa joukkotappeluun - - VIIHDEPOSTI

Teiden ritarit Venäjällä: kolari johtaa joukkotappeluun

Venäjän liikenne tuntuu olevan yhtä sekaisin kuin maan päämies.

Rakkaan itänaapurimme liikennekulttuuri on aina yhtä arvaamaton, ja kun sikäläiseen tapaan jokainen auto on vieläpä varustettu dashcamillä, niin videokuvaa kommelluksista tulvii nettiin jatkuvalla syötöllä. Tämäkään päivä ei tee poikkeusta.

Tällä kertaa tapahtumat saavat alkunsa siitä, kun kaksi autoa törmäävät toisiinsa. Ja kun molemmat on lastattu täyteen könsikkäitä, joiden testosteronitasot huitelevat vähintään yhtä korkealla kuin valtion päämiehellä, lopputuloksena ei voi olla muuta kuin vanha kunnon turpiinvetokilpailu.

 

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *