Tältä näyttää Clint Eastwoodin uusin ohjaustyö - - VIIHDEPOSTI

Tältä näyttää Clint Eastwoodin uusin ohjaustyö

Clint Eastwoodilta on totuttu odottamaan laadukkaita elokuvia. Uusin elokuva vie katsojat amerikkalaisen tarkka-ampujan matkaan.

Elokuva perustuu Chris Kylen omaelämäkertaan. Pääosaa näyttelee Bradley Cooper, joka treenasi itsensä huippukuntoon roolia varten. Hän muun muassa harjoittelu laivaston Navy Seals -erikoisjoukkojen kanssa päästäkseen elokuvan tunnelmaan.

Kyseessä on sotaelokuva, mutta se keskittyy pitkälti myös Cooperin näyttelemän Kylen perhe-elämään ja siihen, millaisia vaikutuksia sodalla on ihmiseen. Kylen vaimoa esittää Sienna Miller. Clint Eastwoodin ohjaama elokuva saapuu valkokankaille loppuvuodesta.

 

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *