Fannyn meikkikoulu, osa 58: Erinomaisia kosmetiikkaostoksia - - VIIHDEPOSTI

Fannyn meikkikoulu, osa 58: Erinomaisia kosmetiikkaostoksia

vinjetti-meikkikoulu
Ainahan se on mielessä… nimittäin uudet kosmetiikkatuotteet. Löydettyäni muutaman erinomaisen ostoksen halusin jakaa ne myös teidän kanssanne.

Ostelen nykyään enää harvakseltaan kosmetiikkatuotteita kosmetiikkafriikiksi. Itse asiassa pidin suhteellisen pitkän meikki- ja kosmetiikkaostoslakon, ellei pieniä retkahduksia lasketa. Nämä yksilöt olivat kuitenkin niin mielenkiintoisia, erilaisia ja herkullisesti pakattuja, etten voinut vastustaa. Ainoa miinus on, että suurimman osan löysin ulkomailta.

Downloads19b

Nyxin Nude on Nude -paletti, Hollisterin kolme taivaallista vartalosprayta ja Batisten vaaleille hiuksille suunnattu kuivashampoo.

Onneksi sen kauemmas kuin Ruotsiin ei tarvitse lähteä. Voitte kuvitella innostukseni, kun monen ihmisen suosittelemaa Nyxin kosmetiikkaa myytiin minikokoisessa pop up shop -tyyppisessä kulmauksessa isossa Gallerian-ostoskeskuksessa Tukholmassa. Ensiksi teki mieli tyhjentää koko liike, mutta loppujen järjen ääni voitti, ja nappasin Urban Decayn Naked-paletin puutteessa Nude on Nude -paletin. En mene sanomaan, ettenkö tulevilla Euroopan reissuillani nappaa tuota Naked-palettia mukaani, mutta aika kova kilpailija tuo Nyxin paletti on. Siitä nimittäin löytyy sekä tavalliset mattaiset nuden sävyt että shimmeriset, kylmät ja lämpimät – ja myös lilahtavat, ihanat ruusupuiset rusehtavat sävyt. Eli jos sitä miettii useamman Naked-paletin välillä (niitä on muistaakseni kolme kappaletta), tämä Nyxin paletti on oiva yksilö mietiskelyyn. Itse olen huomannut, että ruusupuiset ja viileät, jopa harmahtavat ruskeat miellyttävät eniten, ja mattaista ruskeaa käytän myös kulmien värittämiseen.

Eivätkä nuo huuliväritkään ole aivan susia. Yleensä en tykkää huuliväreistä meikkipaleteissa napin muodossa, koska ne loppuvat nopeasti, niitä ei voi helposti lisäillä (ellei raahaa koko palettia mukana) ja ne ovat harmillisen sotkuisia. Mutta menkööt tällä kertaa. Ja niitä käytän ainoastaan silloin, kun otan koko paletin laukkuuni mukaan. Yllättävän kivoja ovat kuitenkin nuo punaisen sävyt olleet; eivät liian voimakkaita, eivätkä tunkkaisia. Ehkäpä opin taas käyttämään punaista?

Sitten päästään lempilapsiini! Hollisterin vartalosuihkeet ovat… no, ei tästä maailmasta. Jos enkelit, paratiisisaaret, parhaat jälkiruoat ja merituuli yhdistettäisiin, lopputuloksena olisi varmasti juuri jotain tällaista. Ja varmasti hieman tällaisia ajatuksia on ollut niillä neropateilla, jotka ovat näitä rantojen mukaan nimettyjä tuoksuja suunnitelleet. Olen saanut sellaisen käsityksen, että jonkinlainen hitti näistäkin tuoksuista on ainakin nuoremman kansan parissa tullut. Onhan Hollister varsinainen ’coolien’ nuorten merkki tuolla rapakon toisella puolella – miksei siis meilläkin. En osaa oikein kuvailla tuoksujen eroja tarkasti, mutta joka ikinen oli niin ihana, että ne oli saatava. Ehkäpä tuo sininen Solana Beach on meloninen, hedelmäinen karkki; Silver Strand Beach uskomaton kookosmainen ananasdrinkki ja Crescent Bay kukkaisen hattarainen kevyt karkki. Joka tapauksessa, näitä suihkii mielellään pitkin päivää aurinkoloman puutteessa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Batisten kuivashampoo vaaleille hiuksille. Tämän yksilön löysin Tallinnan Kaubamajasta, mutta saapa tätä mielestäni myös Suomesta. Tässä ehkä miinuksena suhteellisen voimakas tuoksu, mutta joku voi tähän kovasti tykästyäkin. Todella kivasti virkistää tukkaa ja antaa sitä kovasti kaivattua volyymiä, ainakin minulle sopivasti. Silti yksi huomio: tämä kuivashampoo on tarkoitettu myös ”kirkastamaan” hiusten sävyä, ehkäpä myös juurikasvun peittämistarkoituksessa. Itse suihkin tätä joulun kynnyksellä hieman liikaa ja lopputuloksena olivat keltaiset hiukset. Vähemmän on siis enemmän tämän tuotteen kanssa!

Tällaista tällä kertaa. Odotettavissa on jatkossa useampikin meikki tehtynä ainoastaan nude-sävyillä, tuota Nyxin palettia hyödyntäen. Ensi vuoden puolella siis!

Fanny

Ps. Voisin jatkossa lisätä hieman näitä ostospostauksia sen takia, että useampia ostoksia on tullut tehtyä ja koen, että ne ovat varsin kelpoja ostoksia. Niin ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan – olen saattanut löytää silmänympärysvoiteiden kingin philosophyn Time in a Bottle -silmäseerumin muodossa. Palataan näihin siis ensi vuoden puolella!

Osallistu keskusteluun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *