Käyttöehdot - - VIIHDEPOSTI

Käyttöehdot

VIIHDEPOSTI.FI -VERKKOLEHDEN KÄYTTÖEHDOT:

Yleistä

Käyttöehdot on tarkoitettu verkkolehti Viihdeposti.fi-palvelun (myöhemmin ”Palvelu”) selaajille tai sisällöntuotantoon kirjoituksilla tai kuvilla osallistuville käyttäjille (myöhemmin ”Asiakas”).

Viihdeposti.fi-palvelun Asiakkaille kuuluu mahdollisuus maksutta ja rekistöitymättä selata verkkolehden sivuja, uutisia ja blogipalstoja. Osallistuminen omilla kirjoituksilla Viihdeposti.fi-sivuilla käytäviin keskusteluihin ja blogien kommentointi edellyttävät tunnistautumista Facebook- tai Twitter-tunnuksilla. Ilman tunnistautumista jätetyt kommentit tarkastetaan Viihdeposti.fi-verkkolehden ylläpidossa ennen julkaisua. Facebook- tai Twitter-tilin avulla tunnistautuminen on hyvin suositeltavaa.

Viihdeposti.fi -palvelun kustantajalla Mediapaulit Oy:llä on oikeus muuttaa Palvelun käyttöehtoja.

Tekijänoikeudet

Viihdeposti.fi-palvelun sisällön suhteen noudatetaan tekijänoikeuslakia ja immateriaalioikeutta koskevia lakeja. Kaikki Palvelun oikeudet ovat Viihdeposti.fi-palveluntarjoajalla, mukaan lukien tekijänoikeudet. Viihdeposti.fi-verkkojulkaisuun ja sen Facebook-sivuille kirjoitettuja kommentteja voidaan käyttää myös Viihdepostin printtijulkaisussa. Blogeihin kirjoittavat Asiakkaat omistavat tekijänoikeudet julkaisemaansa blogikirjoitukseen, mutta antavat Mediapaulit Oy:lle oikeuden käyttää blogikirjoituksia osittain tai kokonaan sen kaikessa julkaisutoiminnassa. Asiakkaalla on sovittaessa oikeus julkaista Palveluun kirjoittamansa blogikirjoitus muussa verkkoblogissa ilman Mediapaulit Oy:n lupaa.

Blogikirjoituksiin liittyvien kuvien tekijänoikeudet ovat Asiakkaalla, joka vastaa siitä, että hänellä on niiden käyttöön ja julkaisuun kaikki oikeudet.

Käyttäjätunnukset ja salasanat

Käyttäjätunnuksen ja/tai salasanan saanut Asiakas on vastuussa kaikesta tunnuksillaan tapahtuneesta palvelun käyttämisestä. Asiakas vastaa siitä, ettei salasana tule kolmannen osapuolen tietoon. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan palveluntarjoajalle välittömästi, mikäli epäilee salasanansa kadonneen.

Rekisteröityminen ja henkilötiedot

Henkilötietojan käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia. Mediapaulit Oy ei kerää henkilötietolaissa mainittuja arkaluontoisia henkilötietoja. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä palveluntarjoajan Asiakkaan sähköpostiosoitteeseen lähettämästä uutiskirjeestä. Uutiskeskustelussa ja blogikommenteissa julkaistaan Asiakkaan antama nimi tai nimimerkki. Mediapaulit Oy voi poistaa kirjoitusoikeudet, jos kirjoittelu on loukkaavaa tai muuten asiatonta.

Mainokset

Ilmoittaja vastaa siitä, ettei hänen käyttämänsä materiaali ole loukkaavaa tai muuten lainvastaista eikä loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia. Ilmoittaja on korvausvelvollinen mainontansa aiheuttamasta vahingosta Mediapaulit Oy:lle sekä kolmannelle osapuolelle. Mediapaulit Oy:n vastuu rajoittuu mainoksen korjaamiseen tai poistamiseen.

Muut ehdot

Mediapaulit Oy:llä on oikeus siirtää tämä sopimus myytäessä liiketoiminta uudelle ostajalle.

Käyttöehdot päivitetty viimeksi 29.10.2013.