Lähetä juttuvinkki! - - VIIHDEPOSTI

Lähetä juttuvinkki!

Onko sinulla juttuehdotus tai uutisvinkki aiheeseen, johon toivoisit Viihdepostin tarttuvan? Moni tärkeä juttuaihe nousee esiin lukijavinkkien perusteella. Auta meitä kertomaan lukijoitamme kiinnostava uutinen. Muista liittää mukaan – jos mahdollista – yhteystiedot, joiden kautta toimitus saa asiasta lisätietoa.

Juttuvinkin voit lähettää alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus (a) viihdeposti.fi

Tarjolla myös aineistoa tai valmis juttu?

Myös kuvat ja videot tulevat perille alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse.

Kun lähetät kuvia tai videoita, kirjoita viestiin kuvaajan nimi, yhteystiedot ja selostus siitä, mitä kuvassa tai videossa tapahtuu, sekä siinä esiintyvien (selvästi tunnistettavien) henkilöiden koko nimi. Kerro myös, missä ja milloin kuva tai video on otettu.

Viihdeposti ottaa vastaan myös valmiita juttuja kiinnostavista aiheista. Julkaisemme juttuja sitoumuksetta tarpeen mukaan. Tarvittaessa muokkaamme tekstejä julkaisukelpoisiksi.

Huom!

Aineiston lähettäjä luovuttaa aineiston jälleenjulkaisu- ja edelleenluovutusoikeudet Viihdeposti.fille. Lähettäjä vastaa siitä, että hän on työstänyt tekstin ja/tai ottanut kuvan itse tai että hänellä on alkuperäisen kirjoittajan/kuvaajan suostumus aineiston lähettämiseen.

Emme maksa aineistoista palkkiota, ellei siitä ole erikseen sovittu etukäteen.

 

[contact-form-7 id=”1817″ title=”Lähetä juttuvinkki!”]